Irenologie
'opgang naar het licht'

ireen@irenologie.nl

Feel now the robes of light you wear
Feel now the sacred heart you share
Feel now the wisdom of your soul
In the silence listen to its song

Ashtatara (via Jonette Crowley)

Soul Body Fusion ®

Versmelting van je ziel en lichaam

Kun je je voorstellen hoe het voelt als je lichaam volledig en volkomen in overeenstemming is met je bewustzijn, met het oneindig potentieel van je wezen en met de Liefde die we zijn? Soul Body Fusion® is een prachtige vaardigheid die je altijd en overal tot je beschikking hebt. Het is een energetisch proces, dat direct werkt en op een rustige manier diep doordringt; een diep, volledig en liefdevol erkennen van wie je in wezen bent.

Bij de meesten van ons zijn, als gevolg van trauma's, misbruik, verdriet en teleurstellingen, lichaam en ziel niet goed op elkaar afgestemd, wat de ontplooiing van ons volledig potentieel belemmert. Vaak beneemt dit ons het zicht op een meer volledige perceptie van onszelf en van de wereld om ons heen.

Soul Body Fusion® helpt je om je bewustzijn volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht; om de frequentie van je lichaam in balans te brengen met de frequentie van het allerbeste van jezelf, je energielichaam, het lichtwezen dat je bent. Je kan meer en meer bezieling brengen, in je lichaam, in je leven; steeds meer gaan stralen, van binnen uit naar de mensen om je heen, naar alle levende wezens, de aarde….

De connectie met je ziel, je bewustzijn is van zo'n waarde! Als die verbinding sterker en helderder wordt door Soul Body Fusion gaat dat vanzelf stralen naar iedereen om je heen. Je lichaam, je leven wordt meer en meer gevuld met het licht dat je in wezen bent. Ook als het leven ons donkere wolken presenteert, dan is het licht er ook steeds.

Waar we onze aandacht op richten daar gaat onze energie vanzelf meer stromen.

Met Soul Body Fusion® hebben we iets prachtigs tot onze beschikking dat we voortdurend in ons leven kunnen inzetten.  Elke dag opnieuw kunnen we ruimte maken voor de stilte waarin we het lied van onze ziel kunnen beluisteren.

Soul Body Fusion® is een prachtige vaardigheid die je altijd en overal tot je beschikking hebt. Het is een energetische methode, die direct werkt en op een rustige manier diep doordringt. Het helpt je om je ziel volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht.

Individuele begeleiding op basis van Soul Body Fusion®

Maak jouw persoonlijke afspraak voor versmelting van jouw ziel in jouw lichaam.
Tijdens dit consult krijg je alle verdere gegevens. Mail naar ireen@irenologie.nl

Je maakt kennis met een vaardigheid van intentie die je geboorterecht is. Het geeft je een beeld van hoe je kan zijn en brengt dat dichter bij je zelf. Je gaat staan voor zo'n grote harmonie dat het energieveld dat je verspreid anderen om je heen in harmonie begint te brengen.
Mark (via Jonette Crowley)
naar boven