'opgang naar het licht'

ireen@irenologie.nl

Irenologie

Reiki, genezende energie die door je handen stroomt

Reiki is het Japanse woord voor Universele Levensenergie, ook wel de 'kracht van de zon' genoemd. Het is de kracht van al het leven, de energie van de groei in de mensen, planten en dieren. Door onze geboorte beschikken we allen over deze energie. Maar er is ook een andere betekenis. Het is een vorm van zelfgenezing, die door het bundelen van Reiki-energie in de Usui-methode van natuurlijke genezing gebeurt.
Deze methode werd herontdekt door de Japanner Dr. Mikao Usui. Na een jarenlange speurtocht in oude geschriften, vond hij symbolen die ernaar verwezen dat Boeddha en Jezus Christus deze techniek gebruikt zouden hebben.
Hij ging met deze symbolen drie weken in afzondering en kreeg door meditatie inzicht en inwijding over hoe deze symbolen te gebruiken, waarmee door het opleggen van de handen bij iemand, heel spoedig en waarneembaar genezing optrad. Deze methode werd reeds meer dan 2500 jaar geleden toegepast en ging verloren tot Dr. Usui er rond 1900 opnieuw mee in contact kwam.

Hij voelde de enorme waarde en kracht van deze heelwijze en begon deze methode te verspreiden.


Reiki - Quantum-Touch


Het is voor mij zoveel effectiever, sneller en krachtiger dan Reiki en veel simpeler om te leren dan alle andere healingmethodes; het is duidelijk en concreet, je leert handige technieken en na 2 dagen  workshop kan je absoluut met Quantum-Touch aan het werk. De vaardigheid om te kunnen healen bezitten we allemaal, je hoeft het dus alleen maar te ontdekken en te trainen.

Wat is nu het grootste verschil tussen Quantum-Touch en Reiki?

Quantum-Touch werkt met de frequentie, de trilling van onze energie en leert je door middel van ademhalingstechnieken en visualisaties de trilling op een heel hoog niveau te brengen zodat de zelfgenezingskracht van jezelf en de ander optimaliseerd zodat jij en je cliŽnt tot op Quantum niveau van deze zelfgenezingkracht kunnen profiteren.

Simpel en krachtig, gemakkelijk te leren, je hebt geen inwijdingen nodig, je hoeft het alleen maar veel te gebruiken en toe te passen. Hoe meer je het gebruikt des te gemakkelijker is het om je trilling op een steeds hoger niveau te brengen. Het is een heel actieve methode, gebaseerd op eeuwenoude kennis die vroeger alleen van genezer op genezer werd overgedragen maar nu voor een ieder toegankelijk is.

Natuurlijk kun je alle healingmethodes die je hebt geleerd gebruiken in combinatie met Quantum-Touch; in mijn geval is mijn grote voorkeur op dit moment om voornamelijk Quantum-Touch te gebruiken, door de bijzondere resultaten die ik in de afgelopen tijd met Quantum-Touch heb ervaren

naar boven