'opgang naar het licht'

ireen@irenologie.nl

Irenologie

Ontspannen Ontladen Revitalizeren!!

Bij de productie van Biosun Hopi Oorkaarsen is geen sprake van aantasting van het milieu, van kinderarbeid of dierproeven!

Wat zijn Hopi Oorkaarsen
Hopi Oorkaarsen zijn voor 100 % uit natuurlijke grondstoffen vervaardigd.
Natuurzuivere katoen wordt tot een cilinder gerold na gedrenkt te zijn in zuivere bijenwas, vermengd met verpulverde kruiden volgens origineel recept van de Hopi – indianen met o.m. Honingextract, etherisch extract van salie, hertshooi en kamille.
Het recept is hetzelfde gebleven maar vooral gedurende de laatste jaren werd verder onderzoek gedaan en de kwaliteit van de Hopi Oorkaarsen nog meer verbeterd
In het verleden kon het gebeuren dat warme was uit de kaars in het oor druppelde. Thans zijn de Hopi Oorkaarsen voorzien van een speciale zeef ( filter), die dit voorkomt.

De Werking
Tijdens het verbranden van de Hopi Oorkaarsen zijn verschillende fasen in de werking ervan te onderscheiden. Dankzij het “schoorsteeneffect” ontstaat een lichte, onderdruk in de uitwendige gehoorgang en een vibratie van de luchtzuil door de werking van de vlam. Hierdoor wordt het trommelvlies a.h.w. Licht gemasseerd hetgeen een drukregulatie in het middenoor tot gevolg heeft. Patiënten spreken van een weldadig, bevrijdend en lichter gevoel in de hoofd – oor regio.

Bij de verdere verbranding, speciaal na het “omklappen “ van het verbrande gedeelte, ontstaat een licht pulserende overdruk in de uitwendige gehoorgang en intensiveert de warmte, die wordt overgedragen in het oor en deze stimuleert. Deze aangename warmte verhoogt de perifere doorbloeding, activeert het immuun – specifiek afweersysteem en verbetert de ontslakkende werking van de lymfevaten.

De damp van de verbrande kruiden diffundeert door het trommelvlies en bereikt het middenoor, het evenwichtsorgaan, het slakkenhuis en het orgaan van Corti. Voorts, via de buis van Eustachius, de mond-, keel-, neus- en bijholten. 

Geschiedenis
Een oeroude therapie, oorspronkelijk afkomstig van de Hopi – indianen uit het zuiden van Noord-Amerika, werd meer dan zeventien jaar geleden opnieuw ontdekt! Sindsdien worden de Hopi Oorkaarsen door artsen, natuurgeneeskundigen en andere therapeuten, met enorm succes toegepast. Wereldwijd worden thans miljoenen Hopi Oorkaarsen per jaar verkocht; overal vond deze therapie ingang en steeds meer therapeuten en patiënten zijn verbluft en enthousiast over de resultaten.

naar boven