'opgang naar het licht'

ireen@irenologie.nl

Irenologie

Wat is magnetiseren en waarom laat je dit bij je doen?
 
Magnetiseren is door middel van je handen een polariteitsenergie overbrengen op een persoon waarbij deze energie verstoord is.
Je kunt dit herkennen aan bijvoorbeeld vast zittende schouders, nekwervels enz. Maar ook spanningen op maag en /of keel en nog veel meer lichamelijke klachten.
Door onze handen kunnen we liefde die in ons hart is laten stromen om het lijden van onze naasten te verlichten.
In principe kan iedereen het, je dienst  alleen de techniek te leren en jezelf kunnen openstellen voor het boven natuurlijke.
Velen zien dit als een wonder maar dat is het zeker niet,
Ieder lichaam bevat positieve en negatieve geladen energie.
Wanneer deze verstoord zijn  kan dit leiden tot lichamelijke en/of psychische klachten tot zelfs de meest ernstige ziektes toe.
Wanneer iemand een  magnetisme behandeling ondergaat zal de behandelaar eerst met de  handen langs jouw lichaam gaan om de spanningen te voelen die behandeld dienen te  worden en vervolgens neemt de behandelaar deze spanningen met de handen weg, nu lukt dat niet altijd in 1 keer waardoor meerdere behandelingen soms noodzakelijk zijn maar loopt u bij een magnetiseur voor een kwaaltje  zoals hoofdpijn, lichte rugpijn en wat andere lichamelijke klachten dan zal een behandeling van enkele malen voldoende zijn.
  
Een magnetiseur voelt aan zijn handen, u voelt dit trouwens ook aan de warmte die u voelt op de plaatsen waar u
behandeld wordt, een warmte uitstraling wat voor de magnetiseur betekent dat die met het boven natuurlijke in contact is.
En magnetiseur kan ook heel intuitief werken. Ook 'slaat' een magnetiseur zijn handen af....energie afslaan noemt men dat. Een magnetiseur werkt 'in' en om het lichaam met de handen.
Een magnetiseur zorgt ervoor dat er weer balans is en dat pijnen en ongemakken verminderen cq verdwijnen