'opgang naar het licht'

ireen@irenologie.nl

Irenologie
Access Consciousness Bars behandeling

Wil jij vrijer, gezonder, blijer en bewuster in het leven staan?
 
Onze hersenen worden ook wel eens vergeleken met de harde schijf in een computer.
Alles wat wij meemaken in het leven wordt op deze harde schijf opgeslagen.
De Bars zijn 32 punten op het hoofd. Ieder punt vertegenwoordigt een thema dat kan corresponderen met vastgezette overtuigingen of inprentingen. Denk hierbij b.v. aan "ik ben niet goed genoeg", "Ik ben het niet waard om", "dat kan ik toch niet" of "dat is niet voor mij weggelegd".

Voor welke klachten kan een Bars sessie heilzaam zijn?
Een sessie kan heilzaam werken op allerlei lichamelijke en geestelijke aspecten. Denk hierbij aan;

angsten en fobieŽn
depressie, o.a. burn out
psychische klachten
vermoeidheid
slapeloosheid
lichamelijke (pijn) klachten
hypersensitiviteit
betere concentratie
helderder in het hoofd
beter bij jezelf blijven
betere leerprestaties
stress verminderend immuunsysteem versterkend verbetert de relatie met jezelf en anderen een positievere houding ten opzichte van het leven Kinderen met ADHD/ of die zich niet goed kunnen concentreren op school Huil baby's In het ergste geval voel je je na een Bars sessie zo ontspannen alsof je een heerlijke massage hebt gekregen, in het beste geval verandert je leven ten goede.

Hoe werkt een Bars sessie?

Door het met de vingertoppen zachtjes aanraken van de 32 Bars punten door de behandelaar vindt er een energiestroom plaats. Je kunt dit vergelijken met het aanraken van de polen van een batterij.
Een sessie duurt ongeveer 1 uur.
Bij kinderen is dit veel korter. Door aanraking van de punten wordt de energie van de vastgezette ervaringen die op de harde schijf zijn opgeslagen verwijderd.

Wat wordt er verwijderd tijdens een sessie?

Dit kunnen ervaringen zijn zoals beperkende overtuigingen, negatief zelfbeeld, angsten en alles wat je in je leven kan beperken om voluit te leven. Kortom deze punten ontladen de gedachten, gevoelens, emoties, overwegingen en houdingen die je in je leven hebt opgeslagen.